kwaliteitswaarborg zorgboerderijen
Meer over ons familiebedrijfzorgmogelijkhedenBij ons kun je ook wonen!Meer over de winkellees nieuws of download nieuwsbrieven
welkom op Ons Verlangen * *

Zorg en Biologisch Boeren- een uniek concept

In Zunderdorp, een karakteristiek dorpje gelegen in het veenweide gebied net iets ten noorden van Amsterdam, vind je "Ons Verlangen". In ons unieke familiebedrijf combineren wij het eerlijke biologische boerenbedrijf met zorgverlening op maat. Onze zorgactiviteiten zijn door "stichting landbouw en zorg" onderscheiden met het predikaat "kwaliteitswaarborg zorgboerderij".

Lekker samen aan de slag!

Ons zorgconcept is eenvoudig en doeltreffend. Lekker op de boerderij samen bezig zijn met nuttig werk. Wij werken met hulpboeren, die samen met het boerengezin in een onspannen sfeer de dagelijkse klussen uitvoeren. De boerderij biedt een enorme verscheidenheid aan passend leuk werk, voor iedereen die het lekker vindt de handen uit de mouwen te steken. Dagritme en structuur zijn op de boerderij onmisbare elementen. Die duidelijkheid biedt ook de mens kaders waarbinnen men zich prettig en ontspannen voelt. Zo bieden wij onze cliënten een volwaardige, afwisselende en zinvolle dagbesteding waarop men aan het eind van de dag met een voldaan gevoel kan terugkijken.

Geinspireerd?

Zin om ons te helpen? Nieuwsgierig naar wat ons biologisch boerenbedrijf allemaal te bieden heeft? Lees op de volgende pagina's meer over onze boerderij, over ons, of over ons unieke zorg concept. Je kunt je ook direct aanmelden. Heb je nog vragen, dan kun je een email sturen naar Suzanne Kat- Disseldorp. Bellen kan natuurlijk ook: 06-53703552, van ma. t/m vrij. 09:00 tot 15:00 uur.


adres en contact

nieuwsbrieven

aanmelden hulpboer

aanmelden wonenBiologische Zorgboerderij
"Ons Verlangen"
Broekergouw 8
1027 AH Amsterdam
Telefoon: 06-53703552
ma t/m vrij 09:00-15:00 uur
Email:
info@zorgboerderijamsterdam.com
Website:
www.zorgboerderijamsterdam.com

Facebook
Facebook IJstuin